Cum comand?
Cum aleg produsele
Folosind meniul, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care corespunde cerintelor dvs., apasati pe butonul pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.
Cosul de cumparaturi
Produsele selectate merg in cosul de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati. Puteti de asemenea sa renuntati la unul sau toate produsele adaugate in cos.
Date personale
Completati datele personale in formularul special din pagina. Adaugati un numar de telefon, unde un consultant sa va poata contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. Date livrare Selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa se livreze comanda. Daca doriti livrarea la o alta adresa, completati formularul "Adauga o alta adresa" si selectati-o ca adresa de livrare.                                                                  
Trimiterea comenzii
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul “Finalizare comanda” Informatii stoc In lista de produse a fiecarei categorii sau in pagina fiecarui produs sunt afisate informatii privind stocurile disponibile. Introduce-ti cantitatea dorita pentru cumparare. In cazul in care cantitatea dorita este mai mare decat stocul, comanda nu poate fi finalizata.
Cum platesc?
Plata produselor se poate face prin numerar la livrare, curierului (ce aduce produsele acasa), prin ordin de plata sau prin plata cu cardul direct pe site. Toate preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.
Livrarea comenzilor
Livrarea se face pe teritoriul Romaniei si a Ungarieivprin intermediul serviciului de curierat Rapid Fan Curier. Comenzile vor fi procesate in 1-2 zile lucratoare de la data primirii lor si se vor livra in zile lucratoare in intervalul orar 9.00 - 17.00 .
Cost transport 0 lei.
Conditii de returnare
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. 
Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. In cazul in care coletul este returnat cu plata transportului la noi, taxa de returnare va fi de 15 lei.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Informare si suport
Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia dumneavoastra cu MagazinulDeGenti. 
Pentru informatii suplimentare despre produse, posibilele situatii aparute post-vanzare, produse livrate incomplet sau incorect, produse ce nu sunt functionale la receptie sau in primele 24 de ore de la receptie, livrari intarziate, ne puteti contacta la:
Tel: 0741 236 343 / 0751 750 062 
email: office@magazinuldegenti.ro
Confidentialitate
MagazinulDeGenti certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. MagazinulDeGenti, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al confirmarii comenzilor, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, si a unor oferte speciale si promotii ale societatii. MagazinulDeGenti nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, fara acordul dumneavoastra explicit.                                                                            
Furnizarea datelor personale catre MagazinulDeGentinu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date trimitind un e-mail la adresa:  office@magazinuldegenti.ro
Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului magazinuldegenti.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date, este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al MagazinulDeGenti a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.