Suntem aici pentru tine. De 17 ani.

Produsele noastre îți oferă calitate, frumusețe și încredere!

Calitate care trece testul timpului

Alegem materiale care să facă față unui stil de viață activ și provocărilor prin care și clienții noștri trec zi de zi. Produsele din piele naturală își îmbunătățesc aspectul în timp, căpătând o patină ce le conferă autenticitate. Când vine vremea unui nou articol, cel vechi poate fi mereu oferit unei persoane dragi.

Punem preț pe satisfacția ta

Ne desfășurăm activitatea într-o manieră implicată și asumată, consiliindu-ne clienții spre cele mai bune alegeri și fiind atenți la satisfacția lor. Oferim transport gratuit, consultanță, informații suplimentare față de descrierile din site (fotografii, video-uri, exemplificări, etc) și nu în ultimul rând, rapiditate.

Personalizează-ți produsul preferat

Te așteptăm și în magazinul nostru fizic din Arad, unde vei putea să îți personalizezi sau creezi poșete plic conform preferințelor tale. Tot aici poți găsi și haine din piele sau blană naturală, care se pot efectua și la comandă, după măsurile tale.

Diversitate, cheia către satisfacție

Aici găsești o gamă variată de produse din piele autentică de cea mai bună calitate, de la marochinărie mică precum portofele, portchei, portcarduri, portacte, curele, mănuși, până la poșete, genți, serviete, borsete, genți diplomat, genți călătorie etc.

Parteneriate bazate pe respect

Este motivant pentru noi să susținem parteneri a căror muncă este bazată pe măiestrie și dedicație. Oferta noastră cuprinde branduri românești de tradiție, chiar locale, dar și internaționale, cu care avem o legătură strânsă pentru că împreună prețuim respectul pentru om, meserie și materiale de calitate.