10 Idei de cadouri de Crăciun PERFECTE pentru cei dragi

10 Idei de cadouri de Crăciun PERFECTE pentru cei dragi

A sosit cea mai frumoasa luna a anului ! Fiecare intra in luna decembrie intr-un mod diferit, dar in aceasta perioada cateva lucruri sunt centrale: a fi impreuna cu prietenii si familia in jurul bradului, intentiile bune si cadourile! Adesea este dificil sa vii cu un cadou pentru altcineva, dar sa-ti completezi propria lista de dorinte este poate si mai dificil. De aceea am enumerat cele mai bune 10 sfaturi pentru cadouri: produse care sunt o incantare de oferit si de primit!

1. Geanta de piele

"Nu poti avea niciodata destule genti, doar prea putin spatiu pentru a le depozita!” Gentile de mana sunt de toate formele si dimensiunile si pot fi folosite pentru fiecare moment al zilei. Alege o geanta de mana mai mica atunci cand mergi la o plimbare sau iesi seara in oras. O geanta de mana mai mare este potrivita pentru o zi de cumparaturi, ca bagaj de mana in calatorii sau ca geanta de afaceri.




2. Un portofel din piele naturala

Aproape toata lumea are unul si adesea este folosit zilnic: portofelul. Vrei sa faci cadou cuiva un portofel nou? Exista mai multe lucruri pe care le poti lua in considerare, de exemplu un compartiment pentru monede, numarul de optiuni de stocare pentru carduri, dimensiunea (de exemplu, portofelul ar trebui sa incapa intr-un buzunar?)

3. O geanta de cosmetice din piele naturala

Orice persoana prefera o geanta mare de toaleta, deoarece este la indemana sa iei totul cu tine dintr-o singura miscare. Vrei sa-ti depozitezi toate articolele de toaleta, cu stil ? Acum este posibil si asta!

Oricum, o geanta de cosmetice din piele este întotdeauna un cadou frumos de oferit. O geanta de cosmetice este ideala de luat cu tine în vacanta.  Totodata, alegand un produs din piele ai garantia ca te vei bucura de acest cadou ani de zile !

4. O bratara din piele

Atemporal si usor de combinat cu orice tinuta: o bratara din piele! Puteti varia la nesfarsit in culoare, inchizatoare si latimea bratarii. De asemenea, e placut sa porti mai multe bratari una langa alta !

5. O husa pentru laptop

Cu o husa din piele pentru laptop il faci fericit pe orice proprietar de laptop. Husa ofera o protectie suplimentara laptopului si este, de asemenea, un produs elegant. Pe scurt, un adevarat eye catcher pentru birou sau scoala !

6. Un port stilou din piele 

O husa din piele pentru stilou este potrivita pentru utilizarea de zi cu zi si, prin urmare, este un cadou foarte practic de oferit si primit. Pastrati toate pixurile, markerele si creioanele in el. Datorita dimensiunii ideale, husa se potriveste in aproape toate ghiozdanele si gentile de serviciu.

7. O curea din piele

Completeaza-ti tinuta cu o curea frumoasa! O curea din piele este un cadou atemporal de care destinatarul se poate bucura ani de zile. Persoana draga tie poarta adesea pantofi intr-o anumită culoare, cum ar fi coniacul? Atunci alege o curea de culoarea coniac care sa se potriveasca !

8. O geanta pentru documente, tip servieta

O servieta din piele este un articol minunat de oferit cadou. Principalul avantaj al unei serviete este aspectul practic din interior, deoarece este dispus ca o armonica. Astfel ai acces la multe compartimente pentru a-ti pastra toate lucrurile organizate. Inchiderea principala este prevazuta cu inchidere caracteristica de blocare sau click. In acest fel inchideti geanta corect si în siguranta. Pe cineva vei face cu siguranta fericit cu alegerea aceasta !

9. O geanta de weekend

Dimensiunea unei genti de weekend din piele va asigura ca va luati toate lucrurile cu stil in timpul unei calatorii de weekend cu prietenii sau familia. O astfel de geanta este potrivita si ca geanta de sport ! Geanta de weekend este echipata cu o curea de umar practica (reglabila si detasabila), doua mnere rezistente si un compartiment suplimentar la interior, ideala pentru depozitarea obiectelor mai mici.

10. Un rucsac din piele

Nu poti da gres niciodata cu un rucsac din piele. In zilele noastre exista multe modele diferite, de exemplu:

Rucsac de oras: o geanta la indemana, stilata, cu multe optiuni diferite de depozitare, ideala pentru o zi în oras.

Rucsac business: un rucsac practic cu compartiment pentru laptop si suficient spatiu pentru documente si alte obiecte de birou.

Rucsac de scoala: o geanta care supravietuieste in fiecare zi de scoala! Aceste genti ofera suficient spatiu pentru manuale si, eventual, un laptop sau o tableta.


 

Alegerea unui produs din piele are mai multe avantaje. Pielea este un material robust si, prin urmare, te vei bucura de cadoul tau ani de zile! Acest lucru il face si un produs durabil. Pielea este, de asemenea, un material elegant. In culoarea sa naturala sau vopsita, pielea va adauga întotdeauna o anumita calitate oricarui design si va completa tinuta!

 


 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0740 531 172 office@magazinuldegenti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!