Cinci sfaturi pentru a face Ziua Indragostitilor memorabila

Cinci sfaturi pentru a face Ziua Indragostitilor memorabila

Cinci sfaturi de ziua indragostitilor. Prima lună a anului 2021 a trecut deja. Este timpul să ne uităm la agenda pe februarie! 14 februarie este o zi bine cunoscută în întreaga lume, deoarece este Ziua Îndrăgostiților. Ziua pentru a pune persoana iubită în centrul atenției! 

Ziua Îndrăgostiților obișnuia să fie ziua în care să-ți declari dragostea. În zilele noastre, pentru mulți oameni este mai mult o zi pentru a sărbători dragostea. Mulți oameni aleg această zi pentru a-și surprinde persoana iubită cu micul dejun în pat sau un mic cadou. Acestea sunt sfaturile noastre pentru a face această Ziua Îndrăgostiților de neuitat!

1. Fă din fiecare masă ceva special

„Dragostea trece prin stomac” este o vorbă care există dintr-un motiv! Transformă fiecare masă în ceva special astăzi.

Micul dejun: E timpul să-ți arăți abilitățile tale nebănuite in arta culinară! Prepară un cappuccino frumos, stoarce câteva portocale, coaceți niște pizza la cuptor și mâncați-le împreună în pat.

Prânz: A spus cineva clătite la prânz? Există variații nesfârșite cu clătite. Preferi sa mergi pe varianta unei clătite sănătoase sau pentru  clasica cu brânză și bacon? Pentru aceea dintre noi iubitori de dulce, avem și câteva sfaturi. Întinde pe clătita simplă dulceață de capsuni facută in casă sau fă cateva cu Nutella și frișcă, apoi acoperă-le cu căpșuni proaspete. Delicios!

Cina: Fă-ți timp pentru cină. Aprinde câteva lumânări, pune o muzică frumoasă și pregătiți împreună un fel de mâncare mai special. Un meniu cu trei feluri de mâncare nu trebuie să fie deloc dificil! Nu ai chef să te gândești la ceva? Există, de asemenea, multe restaurante care vă vor livra mancarea cu drag. În acest fel, tot ce trebuie să faci este să îl serviți frumos acasă. În plus, sprijiniți industria de catering: câștig-câștig!

2. Rezervă o calatorie de weekend.

Mulți oameni, inclusiv noi, așteaptăm cu nerăbdare în luna ianuarie toate evenimentele distractive care sunt planificate pentru anul următor. O nuntă aici, o vacanță acolo … Din păcate, virusul Covid-19 face foarte dificilă aproape orice planificare. Desigur, ați putea rezerva deja o mică călătorie de weekend undeva, astfel încât, de îndată ce este permis, să aveți ceva frumos planificat. Aceasta este o perspectivă excelentă!

3. O plimbare romantică.

Este cunoscut faptul că mersul pe jos este foarte bun pentru tine. Planifica pentru voi un traseu frumos, îmbrăcați-vă călduros și împachetați totul in rucsacul preferat Chesterfield cu un termos cu ciocolată caldă și o prăjitură proaspăt coaptă. Care este locul tău preferat pentru o plimbare?

4. Fă un cadou pesonal.

Ceva care este întotdeauna apreciat este un cadou home-made. Adună-ți toate fotografiile din ultimii ani sau din acea călătorie minunată pe care ați făcut-o impreună și lipeste-le într-un album foto, personalizează o cană de cafea sau ceai, tricotează o eșarfă frumoasă sau fă un exfoliant natural pentru corp! Posibilitățile sunt nelimitate.

Ți-e greu să creezi ceva? Atunci, te poti inspira de pe Pinterest, unde gasesti o multime de idei!

5. Seara de film.

Iubirea îți împarte floricelele. Cu toate serviciile de streaming, Netflix, Hbo, YouTube, etc poți organiza cu ușurință o seară de filme. Obține toate ingredientele pentru băutura voastră preferată, pune niște gustări delicioase (sănătoase) pe masă, diminuați luminile, aprindeți lumânările și faceți-vă comozi împreună pe canapea!

Ai prefera să cumperi un cadou? Magazinul nostru îți pune la dispozitie produse de marcă de la Chesterfield, Tony Bellucci, Bugatti si multi altii! Vei găsi multe produse frumoase care sunt garantate pentru a vă face partenerul fericit!

  • Un portofel din piele: indiferent dacă partenerul tau preferă un portofel mic sau unul cu mult spațiu de depozitare – avem modele pentru toate gusturile!

  • Un set cadou cu pix si agenda, The Chesterfield Brand : poate fi cea mai bună alegere acest set frumos ambalat intr-o cutie elegantă!

  • O geantă de cosmetice din piele sau textil impermeabil: primirea unui cadou atât de frumos este, desigur, deja o sărbătoare, dar pentru a-i oferi persoanei dragi o surpriză suplimentară, ai putea adăuga niște gel fin de duș sau o sticlă de parfum.

  • O geantă de laptop sau documente, din piele: perfectă pentru depozitarea tuturor lucrurilor după o zi de lucru! De asemenea, poti fi cu un pas in fată, cumpară acest cadou cu gandul spre viitor: cand persoana iubita merge la birou, ea/el va transporta toate lucrurile cu bucurie, intr-o geanta elegantă si de calitate.

  • O geantă de mână din piele: nu poți greși niciodată cu asta. Gențile de mână sunt disponibile în diferite dimensiuni și culori, așa că poti fi sigur că vei găsi un model potrivit în magazinul nostru online.

Desigur, Ziua Îndrăgostiților este, de asemenea, foarte potrivită pentru a le spune celor dragi că îi iubești! Toată lumea merită să fie pusă în centrul atenției astăzi. Pe oricine îl surprinzi și oricum ai face-o, fă-o cu un zâmbet!

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0740 531 172 office@magazinuldegenti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!