Termeni si conditii

Cum comand?

Cum aleg produsele

Folosind meniul, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care corespunde cerintelor dvs., apasati pe butonul pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

Produsele selectate merg in cosul de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati. Puteti de asemenea sa renuntati la unul sau toate produsele adaugate in cos.

Date personale

Completati datele personale in formularul special din pagina. Adaugati un numar de telefon, unde un consultant sa va poata contacta telefonic in cazul in care este nevoie si totodata pentru curier, pentru a va putea inmana coletul. Date livrare Selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa se livreze comanda. Daca doriti livrarea la o alta adresa, completati formularul „Adauga o alta adresa” si selectati-o ca adresa de livrare.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul “Finalizare comanda” Informatii stoc In lista de produse a fiecarei categorii sau in pagina fiecarui produs sunt afisate informatii privind stocurile disponibile. Introduce-ti cantitatea dorita pentru cumparare. In cazul in care cantitatea dorita este mai mare decat stocul, comanda nu poate fi finalizata.

Cum platesc?

Plata produselor se poate face prin numerar la livrare, curierului (ce aduce produsele acasa), prin ordin de plata sau prin plata cu cardul direct pe site. Toate preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

Livrarea comenzilor

Livrarea se face pe teritoriul Romaniei si a Ungariei prin intermediul serviciilor de curierat Fan Curier, DPD Curier si Sameday Curier. Comenzile vor fi procesate in 1-2 zile lucratoare de la data primirii lor si se vor livra in zile lucratoare in intervalul orar 9.00 – 17.00 .
Cost transport 0 lei.

Conditii de returnare

Daca vrei sa returnezi un produs sau o comanda, la noi e foarte simplu ! Cererea de retur o trimiti pe mailul nostru office@magazinuldegenti.ro , unde te rugam sa ne treci si contul in care doresti sa-ti returnam banii. Impachetezi produsul/produsele si chemi un curier sa-ti transporte coletul pana la noi.  Cheltuielile de returnare vor fi suportate de tine, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de minute de la receptia produsului/produselor returnate. In cazul in care coletul este returnat cu plata transportului la noi, taxa de returnare va fi de 15 lei.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, iti vom reexpedia produsul, pe cheltuiala ta. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Informare si suport

Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia dumneavoastra cu Magazinul De Genti.
Pentru informatii suplimentare despre produse, posibilele situatii aparute post-vanzare, produse livrate incomplet sau incorect, produse ce nu sunt functionale la receptie sau in primele 24 de ore de la receptie, livrari intarziate, ne puteti contacta la:
Tel: 0741 236 343 / 0740 531 172 / 0257 27 00 44
email: office@magazinuldegenti.ro

Confidentialitate

Magazinul De Genti certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Magazinul De Genti, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al confirmarii comenzilor, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, si a unor oferte speciale si promotii ale societatii. Magazinul De Genti nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, fara acordul dumneavoastra explicit.
Furnizarea datelor personale catre Magazinul De Genti nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date trimitind un e-mail la adresa:  office@magazinuldegenti.ro

Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului magazinuldegenti.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date, este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Magazinul De Genti a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

X