Produsele pe care le găsești la noi înseamnă piele autentică de cea mai bună calitate. Fie că apreciezi look-ul brut și natural al pielii vachetta, distincția pielii nappa sau finețea pielii nabuc, aici găsești câteva recomandări de întreținere, utile pentru articolele din piele.

Îngrijirea și folosirea produselor și accesoriilor din piele

Articolele de piele nu trebuie curățate cu apă, diluanți, acetone, alcool sau solvenți organici. Dacă produsul intră în contact cu apa, uscați-l cât de repede posibil, tamponați delicat cu o cârpă uscată și lăsați-l să se usuce într-o încăpere bine ventilată.

Pentru a vă bucura de proprietățile estetice și funcționale ale pielii, curățați suprafețele din piele doar cu o cârpă curată și moale și un produs dedicat întreținerii acestor tipuri de produse. Nu folosiți alte tipuri de detergenți.

Păstrați articolele din piele în locuri ferite de umezeală, departe de sursele de căldură și lumină solară intensă. Nu lăsați articolul în contact direct cu alte tipuri de piele, pungi de plastic sau nylon, materiale care ar putea să schimbe caracteristicile pielii.

Branduri de renume

Cumpără cu încredere de la mărci europene de calitate precum Tony Bellucci, Packenger, Conte Massimo, Roncato, Lamonza, Bossana, Esenza, Reform, Sempre, Eminsa și multe altele.