Informatii livrare

LIVRAREA COMENZILOR

Livrarea se face pe teritoriul Romaniei si al Ungariei, prin intermediul serviciului de Curierat Rapid in reteaua de distributie a FAN COURIER, DPD Curier, SAMEDAY Curier. Indiferent de valoarea comenzii dumneavoastra, pe intreg teritoriul Romaniei, Livrarea este GRATUITA. Comenzile vor fi procesate in 1-2 zile lucratoare de la data primirii lor si se vor livra in zile lucratoare in intervalul orar 9.00 – 17.00.

 

CONDITII DE RETURNARE

Daca vrei sa returnezi un produs sau o comanda, la noi e foarte simplu ! Te rugam sa completezi formularul de retur pe care il gasesti in Termeni si Conditii si sa il pui in colet alaturi de produsele returnate. Impachetezi produsul/produsele si chemi un curier sa-ti transporte coletul pana la noi. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de tine, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de minute de la receptia produsului/produselor returnate. In cazul in care coletul este returnat cu plata transportului la noi, taxa de returnare va fi de 15 lei.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, iti vom reexpedia produsul, pe cheltuiala ta. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 

INFORMARE SI SUPORT

Departamentul nostru iti ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia ta cu Magazinul De Genti.
Pentru informatii suplimentare despre produse, posibilele situatii aparute post-vanzare, produse livrate incomplet sau incorect, produse ce nu sunt functionale la receptie sau in primele 24 de ore de la receptie, livrari intarziate, ne poti contacta la:
SC COLORMAX SRL ARAD
B-dul Revolutiei nr.31, Arad
Tel: 0741 236 343 ; 0740 531 172; 0257 27 00 44
email: office@magazinuldegenti.ro

 

X