Livrarea comenzilor

Livrarea se face pe teritoriul Romaniei si al Ungariei, prin intermediul serviciului de Curierat Rapid in reteaua de distributie a FAN COURIER.Indiferent de valoarea comenzii dumneavoastra,in aria de acoperire a Fan Courier,Livrarea este Gratuita.Daca localitatea dumneavoastra se afla in afara ariei de acoperire Fan Courier,va rugam sa ne contactati pentru detalii referitoare la eventualele costuri suplimentare.Va amintim ca aria de acoperire a curierului este in permanenta dezvoltare. Comenzile vor fi procesate in 1-2 zile lucratoare de la data primirii lor si se vor livra in zile lucratoare in intervalul orar 9.00 - 17.00 .Pentru categoria GENTI VOIAJ,Livrarea este Gratuita si se face prin intermediul mai multor agentii de Curierat Rapid in aria de acoperire a curierului respectiv,termenul de livrare fiind de 3-5 zile lucratoare.Va rugam sa ne contactati pentru detalii referitoare la localitatile care nu se afla in aria de acoperire a curierilor.Conditii de returnare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. In cazul in care coletul este returnat cu plata transportului la noi, taxa de returnare va fi de 15 lei.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Informare si suport

Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia dumneavoastra cu MagazinulDeGenti.
Pentru informatii suplimentare despre produse, posibilele situatii aparute post-vanzare, produse livrate incomplet sau incorect, produse ce nu sunt functionale la receptie sau in primele 24 de ore de la receptie, livrari intarziate, ne puteti contacta la:

SC COLORMAX SRL ARAD

B-dul Revolutiei nr.31, Arad

Tel: 0741 236 343 ; 0751 750 062
email: office@magazinuldegenti.ro