Despre noi

DE CE NOI ?

Imagineaza-ti cum ar fi sa ai geanta perfecta, accesoriul superb la care pana acum ai putut doar sa visezi si atunci vei avea o idee de ce suntem noi buni. Suntem aici pentru tine, suntem aici sa te ajutam, sa te sfatuim cum sa-ti pui in evidenta orice tinuta, cum sa te simti un om increzator, un om mai frumos prin accesoriul care sa-ti puna in valoare propriul stil.
Cum putem face acest lucru? Simplu! Iubim ceea ce facem, avem access la informatie datorita experientei in acest domeniu de 18 ani .

 

BENEFICII

Oferim transport gratuit indiferent de valoare comenzii, retur garantat in 30 zile, consultanta, informatii suplimentare fata de descrierile din site (fotografii, video-uri, exemplificari, etc), returul banilor in 30 de minute in caz ca te razgandesti si nu in ultimul rand oferim rapiditate!

 

POVESTEA NOASTRA

Povestea noastră începe în anul 2002, atunci când pe piața produselor de marochinărie din toată România au început sa apară din ce în ce mai mulți producători și comercianți autohtoni sau internaționali, veniți să exploateze acest segment în plină expansiune. Alegerea noastră au fost produsele din piele naturală, și am decis să ne începem activitatea sub deviza 100% PIELE NATURALĂ. În acest sens ne-am dedicat atenția calității, nu cantității, oferind clienților noștri produse de cea mai bună calitate care să le satisfacă atât dorințele cât și necesitățile pentru o perioadă îndelungată de timp. Ne-am selectat cu deosebită grijă colaboratorii autohtoni și din străinătate și am păstrat relațiile de lucru doar cu acei producători care au dovedit în timp că sunt preocupați, ca și noi, de elementul esențial și definitoriu al comerțului și anume, calitatea. De-a lungul anilor am adus pe rafturile magazinului nostru o gamă cât mai diversificată de produse pentru a veni în întâmpinarea dorințelor clienților noștri, am muncit și ne-am concentrat toate puterile și cunoștințele pe domeniul marochinarie și haine din piele, performând în acest domeniu foarte vast. Munca noastră a fost apreciată de clienții și colaboratorii noștri, în acest sens stând mărturie faptul că în prezent suntem singurul magazin specializat din Arad și printre puținele magazine de profil din România. Pasiunea și seriozitatea care ne-au caracterizat încă din prima zi sunt baza succesului nostru constant, datorită căruia în anul 2007 am lansat afacerea și online, fiind printre primii comercianți din domeniu care am oferit clienților posibilitatea de a achiziționa produsele noastre din orice colț al țării.

Oferim publicului o gamă variată de produse din piele autentică de cea mai bună calitate, de la marochinărie mică precum portofele, portchei, portcarduri, portacte, curele, mănuși, până la poșete, genți, serviete, borsete, genți diplomat, genți călătorie etc. Toate accesoriile noastre poartă semnătura atât a producătorilor autohtoni recunoscuți pentru atenția la detalii și talentul cu care lucrează, cât și a celebrilor creatori si branduri de renume cum ar fi: Zippo, Stefano Delera, Barbara Milano, LSL, Ripani, Tony Bellucci, Packenger, The Chesterfield Brand.

Suntem într-o căutare continuă de cele mai noi trend-uri în materie de accesorii, mereu la curent cu ultimele propuneri ale marilor case de modă. Ne dăm toată silința să adaptăm aceste idei în modele clasice sau moderne, de o calitate impecabilă și întotdeauna cu un aspect dintre cele mai sofisticate. Vă invităm să ne încercați produsele pentru a fi in vogă cu ultimele trenduri și să ne împărtășiți din experiența utilizării produselor noastre.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul anilor și vă stăm mereu la dispoziție pentru a vă îndeplini dorințele!

Nu uitați că ne puteți găsi și în magazinul nostru fizic din Arad, unde pe lângă produsele comercializate online, veți putea găsi și haine din piele sau blană naturală. Acestea se pot efectua și la comandă după măsurile clientului. Vă așteptăm!

 

X