Cum comand?

CUM ALEG PRODUSELE

 

Folosind meniul, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care corespunde cerintelor dvs., apasati pe butonul pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.


COSUL DE CUMPARATURI

 

Produsele selectate merg in cosul de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati. Puteti de asemenea sa renuntati la unul sau toate produsele adaugate in cos.


DATE PERSONALE

 

Completati datele personale in formularul special din pagina. Adaugati un numar de telefon, unde un consultant sa va poata contacta telefonic in cazul in care este nevoie si totodata pentru curier, pentru a va putea inmana coletul. Date livrare Selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa se livreze comanda. Daca doriti livrarea la o alta adresa, completati formularul „Adauga o alta adresa” si selectati-o ca adresa de livrare.                                                                  

 

TRIMITEREA COMENZII

 

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul “Finalizare comanda” Informatii stoc In lista de produse a fiecarei categorii sau in pagina fiecarui produs sunt afisate informatii privind stocurile disponibile. Introduce-ti cantitatea dorita pentru cumparare. In cazul in care cantitatea dorita este mai mare decat stocul, comanda nu poate fi finalizata.

 

CUM PLATESC?

 

Plata produselor se poate face prin numerar la livrare, curierului (ce aduce produsele acasa), prin ordin de plata sau prin plata cu cardul direct pe site. Toate preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

 

X